torstai 21. heinäkuuta 2011

Hiustenpidennystä, kynsiä ja ripsipidennystä

Häämme siis eivät olekaan enää yllätys, päädyimme kertomaan niillekin vieraille jotka eivät vielä tienneet. Osa arvasi ja olivat sitä yhdessä pohtineet joten se yllätyksestä :)

Eilen sain vihdoin laitettua sinettipidennykset itselleni. Tilasin huuto.netistä 3 eri värisiä remysinettihiuksia, värejä 60, 4 ja 2. Oma kokemukseni vaaleista on, että jostain syystä ei pysy yhtä kauan hyvänä kuin tumma, vaikka hius olisi laadukasta remyä (eim. hairiumin hius) ja sitä hoidettaisiin ammattilaistuotteilla. Siksi sekoittelin hieman tummaa sekaan ja mielestäni onnistui ihan ok.
Paljon tykkään käyttää myös clip on -hiusta joka kiinnitetään päiväksi. Hiuksessa on klipsit joilla se pysyy menossa mukana, ja oikein laitettuna on todella kestävä. Laiskoina päivitä ei vaan jaksa näiden kanssa puljaya vaikkei laittoon menisikään kuin 5-10min.
Hiuksia hoidan nykyään dreamhairilta tilaamillani So cap -tuotteilla. Näiden lisäksi löytyy vielä Silk Therapy -silkkitippoja jotka ovat aika laadukkaita.
Kiinnityksistä lempparini on ehdottomasti teippikiinnitys, mutta se ei ole liukkaissa hiuksissani aina pysynyt kovin hyvin (niska onglemallisin). Siksi ajattelin pitkästä aikaa kokeilla sinettejä jotka pysyvät liiankin hyvin ja valmistaudun jo valmiiksi tuskalliseen koko illan irrotukseen.
Siksi ostinkin laadukasta ja tosi riittoisaa Solgel keratiinisinettien poistoainetta jota myy mm. kampaamoverkko.

Nyt on speciaaliviikonloppua varten otettu myös ripsienpidennys. Tämä on ihana ja koukutuin tähän jo viime talvena jolloin ekan kerran kokeilin. Laittajissa tosin on eroja, olen käynyt 4 eri laittajalla joista kaksi ollut hyvää, tämä viimeisin on ystäväni ja vasta koulutuksen käynyt mutta todella taitava. Ripseni ovat Lady lahs extention -merkkiä ja tyytyväinen olen. Aiemmin olen kokeillut mm. Jb lashes -ripsiä mutta ne eivät olleet yhtä kauniit, liekö laittajassa vika?
Ennen synnytystä kävin myös eräässä kauneushoitolassa josta en muistanut kysyä merkkiä enkä tekijän koulutusta, VIRHE! Aina pitää kysyä ja tiedustella tarkkaan, sillä kyseisellä alalla on puoskareitakin. Oletan, että tämä kyseinen firma palkkaa listoilleen muitakin kuin ammattilaisia, sillä törmäsin eräällä sivustolla kuluttajille myytävinä samoihin välineisiin joita kyseinen tekijä käytti enkä usko että vahva ammattilainen täysin merkittömiä tuotteita ostaisi. Eivät siis "minkään merkkisiä" ja todella halpoja joten rohkenen epäillä ettei koulutusta ollut hommaan edes käyty.
Kosmetologin ammattinimikehän ei ole suojattu, joten kuka vaan voi kutsua itseään kosmetologiksi, joka on mielestäni pelottavaa. En uskaltaisi mennä paikkaan, jossa työskentelevät kouluttamattomat ihmiset. Jatkossa siis muistan tarkastaa hoitolan ja työntekijän taustat ennekuin menen hoidattamaan itseäni. Hyvä vinkki tähän on se, kuuluuko kosmetogi SKY:hyn (Suomen kosmetologien yhdistykseen).

Kynsiasiaa taas, eli tänään on vuorossa omat hääkynnet, Yritän tällä kertaa saada selvän kuvan otettua jotta voin laittaa sen tänne.
Äskettäin tein aivan ihanat vihreä-keltaiset glitterkynnet eräälle ystävälleni, tein konadilla kukkia korostamaan kesäisyyttä ja asiakas oli tyytyväinen. Kuva vaan oli taas niin rakeinen että päätin olla laittamatta sitä tänne.
Käytän Universal Nails -geelejä joita voin lämpimästi suositella myös ongelmakynsille, joista geeli helposti lähtee liftaamaan. Nämä ovat ammattilaisgeelejä joilla lopputulos on aina toivottu. Olin juuri ostanut uuden purkin kun mokasinkin aika raskaasti. Univeloista sekaisin nimittäin kastoin vahingossa Konad -lakan sudin GEELIPURKKIIN! Tuijotin hetken että mitä kummaa olen tekemässä, ja huhhuh mihin kuntoon geeli meni.. Onneksi lakka ei levinnyt, vaan jäi oikein kivasti keskelle geeliä :D Eli n. puolet piti veittää roskiin tuosta geelistä. Ei muuta kuin uutta purkkia mvaan kehiin.

Tähän loppuun vielä kuvan mimax.fi sivustolta tehdyistä koristelöydöistä jotka tulivat postissa äskettäin. Palan halusta päästä kokeilemaan! Ajattelin laittaa miehen vauvanhoitajaksi ja ottaa vähän omaa aikaa :)

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä on ihailtavaa, että joku ymmärtää noin paljon hiustenpidennyksistä ja kynsien laitosta! Hatunnosto! Teetkö mullekin joskus pretty please? :)

    Muakin harmittaa, että en oo kysynyt (tai no kysyin, mutta en muista enää) ripsien merkkejä. Ensimmäiset ripset kesäkuussa oli 11 mm pitkät ja kapeat + luonnollisen näköiset, mutta näyttivät myös tosi pitkiltä.
    Nää mun uudet on selvästi jotain eri merkkiä, sillä nää on samanpituiset kuin edelliset, mutta näyttävät paljon lyhyemmiltä. Ovat myös paljon tuuheammat/paksummat kuin ne ensimmäiset ripset. Tykkäsin ehkä kuitenkin enemmän niistä ohkasemmista ja luonnollisemmista, vaikka nää paksutkin on aika hauskat - näyttää vaan siltä, että on laittanut paljon ripsaria... :)

    Laitoin blogisi muuten oman blogini listaan, toivottavasti saat paljon uusia lukijoita ainakin kissaihmisistä! :) On minusta oikein kiva blogi tämä!

    VastaaPoista
  2. Mulla on samat geelit itselläni, mut nyt oon ajatellu seuraavaks tilata ulkomailta geelit.

    Kävi Melkein sama juttu ku sulla, korkki oli alusgeelistä ilm. haljennut ja yli puolet valunut muovipussiin! Voi että kun kismitti! (vieläkin kismittää..)

    VastaaPoista
  3. Hei, tosi mukava blogi sinulla! :) Mulla on kans tukkukortti tonne kynsitarvike.fihin. Olen ostanut sieltä aloituspaketin. Osaisitko sanoa, mitä geelejä mun pitäis tilata tai miten saan niillä tehtyä ranskalaiset kynnet?:) Kiitos huimasti jos voit vastata:) Mulla tosiaan nyt noi kolme aloituspaketin geelia, alus, helppo ja paksu valkoinen. En oikein tiiä edes niiden järjestystä:)

    VastaaPoista