sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Eco Soak Off -geelilakkaus tutorial

Tilasin kynsitarvikkeen nettisivuilta ekaa kertaa Eco Soak Off -geelilakkauksen aloituspaketin ja voin sanoa että olen tyytyväinen. Geelilakkaus muistuttaa paljon luonnonkynnen geelausta, mutta on nopeampi tehdä ja helpompi poistaa. Eilen illalla päätin pikaisesti kokeilla lakkoja joita minulla on muutamaa suosituinta väriä.

 Ensin aloitin koko homman tietty jalkahoidolla, eli jalkakylpy, mahd. kovettumien poisto hohkakivellä (raspausta kannattaa välttää sillä se lisää kovettumia jatkossa, jos pakko niin tee hellästi).
Jalkakylpyyn voi kylpysuolan tilalle laittaa vauvaöljyä ja pari tippaa aromaterapeuttista öljyä. Itse rakastan mandariinia joka piristää ja poistaa stressiä :) Fiiliksen ja "ongelman" mukaan valittava öljy. Teen noista öljyistä tutoa myöhemmin. 
Tämän jälkeen jalkojen kuorinta itsari- tutossa mainitsemallani kuolleen meren suolaa sisältävällä kuorinta-aineella. Myös Yves Rochersin kuorinnan ovat käyttökelpoisia. Sitten jaloille tarkoitettu naamio, itse käytän Cuccio Nature -sarjaa. Tämän jälkeen ravitseva jalkavoide joka voi olla vaikka perusvoidetta, mikä vaan sun lemppari. Itse käytän jalkavoiteena yleensä jotain edullista (yves rochersia kesällä, talvella kuiville jaloille aqualania minkä tuoksu ei kylläkään imartele), sillä sitä menee paljon. Paras voide löytyy Vichylta mutta hinta on mulle tällä hetkellä suolainen.

 Geelilakkasin varpaankynteni siis näin:

 1. Desinfioi kynnet (varpaissa tämä on todella tärkeää, ja välineet on aina desinfioitava käytön jälkeen, siis ne mitkä eivät ole kertakäyttöisiä.
 2. Mikäli et jalkahoidon yhteydessä viilannut kynsiä ja putsannut sekä työntänyt kynsinauhoja huolella, tee se nyt.
 3. Poista kynsiviilalla (karheus 180-240) kynsistä kiilto mutta älä karhenna liikaa! Tarkoitus on vain poistaa kiilto. Tämän jälkeen kynsiharjalla pölyt pois.
 4. Pyyhi kynnet vielä desinfiointiaineella, sitten acetonilla poistaaksesi varmasti kynsistä kaiken rasvan. Tarkista että kynnen pinnalla ei ole pölyä.
 5. Halutessasi levitä prime -neste nyt. Itse en primeriä käytä sillä käytän sanisprayta desinfiointiin.
 6. Sekoita esim. manikyyritikulla geelit kunnolla, muutoin väripigmentit jäävät pohjalle
 7. Levitä kynsilakan lailla eco -soak off base coat. Koveta 30s. Itse kovetin vahingoaa 2min mutta se ei haitannut mitään
 8. Levitä ensimmäinen lakkakerros, ei kuten normaalisti geeliä vaan kuten kynsilakkaa. Tee levitys tarkasti.
 9. Koveta uv -lampun alla 3min
 10. Tee kuten kohdassa 8 ja koveta taas 3 min
 11. Nyt lakan pitäisi näyttää sopivan hyvältä, jos tumma lakka on liian vaaleaa, et ole sekoittanut tarpeeksi.
 12. Nyt voit koristella, itse tein pikakoristelun konad -laatalla käyttäen tavallista valkoista lakkaa. Lakan kuivuttua, levitä päälle Eco soak off -päällyslakka.
 13. Valmis :)
Tässä kuva vähän vinoista varpaistani ;) lakka on oikeasti tummempi luumu mutta jostain syystä ei näytä tässä siltä :P

1 kommentti:

 1. Mitäs oot muuten tykänny kynsitarvikkeen tuotteista? Käytätkö niiden geelejä ym. esim?

  VastaaPoista