keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Hampaiden valkaisu kotona? Todellakin!

Haluan reilun viikon päästä vietettäviin häihimme ja etenkin hääkuvaan valkoisen hymyn joten päätin kokeilla netistä löytämääni Easy Bleach -hampaiden kotivalkaisua. Toimii :) Sain heti ekalla kerralla astetta vaaleammat hampaat ja enää 1 aste väriasteikon vaaleimpaan sävyyn jonka uskon saavuttavani häihin mennessä.
Tilasin tämän siis ruotsista, paketti tuli päivässä ja siinä oli suomenkieliset ohjeet. Hinta oli 24e ja olin siksi vähän skeptinen, mutta tutkittuani netistä kokemuksia uskalsin tilata.
Oheissa neuvottiin käyttämään geeliä 5-7 päivänä peräkkäin, 30min-2h kerralla. Itse pidin vain 30min ja jo sillä tuli tulosta :) Ihanaa, saan ehkä sittenkin valkoiset hampaat maksamatta omaisuuksia :)
En viitsinyt mennä hammaslääkärille valkaisuun ihan siitä syystä että rahaa menee nyt muuhunkin. Aiemmin kokeilemani tuotteet eivät ole tehonneet enkä ole jaksanut niitä kauan käyttäkään sillä haluan tulosta heti. Olen kokeillut 60e maksavaa Rio -kotivalkaisua ja Yotuelin valkaisukynää jolla ajattelin ylläpitää vaaleaa sävyä hampaissa. Juon kahvia päivittäin joten saas nähdä miten kauan hampaat pysyvät vaaleina :)

1 kommentti:

  1. Itsekkin tilasin samaa ainetta ja ehdinkin kokeilla parisen kertaa ja hyvin vaalensi! Jouduinpa vaan sitten lopettamaan sen käytön, kun tulin raskaaksi :)

    VastaaPoista