keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Ruskettumista

Meillä on tarkoitus pitää yllätyshäät ristiäisten ohessa, vieraat varmaan yllättyy :) <3 Meidät siunataan avioliittoon kotona puutarhassa samalla kun tyttö kastetaan ja kotona vietämme myös hääjuhlan, siis sään salliessa ulkona. Tosi pienimuotoista ja pääpaino ristiäisillä, mutta kuitenkin aion laittaa hääkoristeita ja koristella muutenkin talon kauniiksi esim. tyllillä ja vaaleanpunaisella nauhalla, koivunoksilla ja ruusun terälehdillä.
Aion varautua tuleviin häihin myös hankkimalla väriä ihooni, eli en mene aurinkoon makaamaa vaan käytän itseruskettavaa. Kotoa löytyy Hawaian Tropic Self tan cream , samalta valmistajalta Sun Dial sekä uusi Garnier ambre solaire micro diffusion self tanning spray . Aion kokeilla vartalolle tuota Garnieria ja kasvoille Loreal natural bronze.
Hawaian tropiceihin olen ollut muuten hyvinkin tyytyväinen, mutta väri lähtee iholtani seuraavana päivänä suihkussa joten kokeillaanpas onko Garnierilla sama juttu. Toivotaan että saan tuolla syvän rusketuksen kun käytän muutaman päivän :)
Tässä siis kuva tästä itsarista jota kokeilen seuraavaksi


Kokeiltu on ja toimii ihan kiitettävästi. Rusketus ei ole kovin syvä, mutta varmaan syvenee kun käytän muutaman päivän. Vielä en tiedä lähteekö pesussa yhtä nopeasti pois kuin Hawaian Tropic.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti