sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Häiden ja ristiäisten suunnittelua

Ihanaa, häät lähestyy! :)
Näillä näkymin kaikki 15 vierasta ovat tulossa, tosi ihanaa :) Ajattelin tarjota häissä/ristiäisissä seuraavaa: Voileipäkakku, 3 suklaan moussekakku hääkakkuna, mansikkakakku hello kitty -kuvalla tytön ristiäiskakkuna johon ehkä kirjoitan tytön nimen, mokkapaloja helmikoristella tai tytön nimellä, tutin muotoisia pinkillä kimalteella koristeltuja pikkuleipiä, mozzarella-pestopiiras, coctailpiirakat munavoilla, lapsille jotain karkkia tai tikkareita, jotain keksejä ehkä vielä.
Alkumaljaksi teen jonkun pinkinsävyisen maljan joka sopii väriteemaan joka on valkoinen ja vaaleanpunainen kun tytön ristiäisistä on kyse. Skumppaa on alkottomana ja tavallisena versiona kun nostammehääparin maljan seremonian jälkeen. Mitään kummempaa ohjelmaa emme aio järjestää sillä haluamme juhlasta rennon ja omanlaisemme, menemmehän jo toista kertaa naimisiin keskenämme :D
Ekan kerran menimme naimisiin 5v sitten mun odottaessani esikoista, maistraatissa ja salaa kaikilta <3 Muutimme erillemme pojan ollessa 2v ja vuosi sitten palasimme yhteen huomattuamme minkä erehdyksen olimme tehneet. No kuitenkin, nyt takaisin nykypäivään ja juhliimme :)
Koristelut aion hoitaa hillitysti mutta väriteemaa noudattaen, ovathan juhlan pääosassa kuitenkin pienen ihanan prinsessamme ristiäiset. Ristiäispöytäänhän tulee tietysti valkea liina, kynttilä, raamattu ja suvussamma kulkenut kastemalja. Kukat olisivat vaaleanpunaisia neilikoita (ehkä). Tarjoilupöytään aion ripotella vaaleanpunaisia ruusunterälehtiä ja jos jostain löydän, niin jonkun kauniin köynnöksen esim. muratti. Muuten koristelen tilaa vaaleanpunaisilla ja valkeilla kynttilöillä ja teen kukista ja niistä jotain pieniä asetelmia mikäli vain ehdin. Vaaleanpunaista hiekkaa aion kynttiläkippoihin löytää. Tilaan vihreää aion tuoda ehkä bambuilla ja koivunoksilla tekemällä niistä asetelmia. Ostoslistalle pääsivät myös valkoinen ja vaaleanpunainen tylli jota aion takapihalle kierittää kenties penkkien selkänojalle. Myös vaaleanpunaista nauhaa aion laittaa. Noista vaaleanpunaisista kukista aion jokusen varastaa myös hiuksiini tuomaan vähän väriä :)
Juhlat ovat siis sunnuntaina ja perjantaina meillä on ohjelmassa aamulla kampaus jonka aion tehdä itse, sitten sulhasen tukan siistiminen eli jonkunnäköinen laitos mikäli ei parturiin suostu menemään. Minulla on meikki, jonka jälkeen menen vaihtamaan vaatteet, imettämään tytön (näillekin täytyy suunnitella aikataulu että ehditään ja selvitään ilman itkua maistraatissa :D) ja pukemaan esikoisen juhlavaatteisiin eli mustavalkoiseen pääkallokauluspaitaa ja siisteihin farkkuihin sekä kravattiin. Sitten haemme vanhempani ja suuntaamme maistraattiin tuomarin eteen sanomaan tahdon, Tämän jälkeen me menemme hääkuvaan ja äitini ottaa lapset siksi aikaa. Ehkä myös menemme ravintolaan syömään hääkuvauksen jälkeen, siis mikäli meidän koliikkivauva ja esikoinen ovat suotuisasti pärjänneet äitini hoivissa :)
Mun pikkuiselle prinsessalle on ylle oikein kunnon prinsessamekko, mun kummitytön vanha ja tietty ristiäismekkoa pitää kastamisen ajan.

Mulle on hankittu pitkä, hopeanharmaa puku jossa samansävyinen huivi, ja ajattelin että silmämeikki voisi olla samaa sävyä. tässä kuva puvustani joka ei tosin ole perus hääpuku, mutta eihän meillä ole perushäitäkään :)
Puku löytyi huuto.netistä hintaan 80e eli aika halvalla päästiin:)

1 kommentti:

  1. Ihana puku!

    Vastasin myös kommenttiisi blogissani: http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/06/turkoosit-kesakynnet.html

    Ja liityin lukijaksi ;)

    VastaaPoista