perjantai 29. heinäkuuta 2011

Haastetta :)

Minä sain tämän haasteen Nailicioius -blogin pitäjältä Maryahilta :) Tässä linkki http://chezmaryahnails.blogspot.com/2011/07/haastetta.html

Kuka? Olen 23- vuotias 2 lapsen äiti ja tuore vaimo. Olen äitiyslomalla ja hoidan kotona lapsia, koiraa, kissaa ja marsuja. Olen opiskellut lähihoitajaksi ennen tätä viimeisintä äippälomaani ja tarkoitus olisi siirtyä hoitovapaan jälkeen kenties kauneudenhoitoalan opintoihin. Esikkoa ennen kävin töissä ja jäin äitiyslomalle 19- vuotiaana.


Mitä? Harrastukseni ovat lähinnä kotisidonnaisia eli teen sitä mitä kulloinkin ehdin/pystyn miehen työvuorojen mukaan. Liikuntaa yritän harrastaa, mutta se monesti jää pelkkään vaunulenkkeilyyn ja kotijumppaan. Imetystuki ry:n toimintaan osallistun ja yritän keksiä muutenkin lasten kanssa kaikenlaista puuhailua. Kynnet ovat intohimo, teen niitä miltä 2kk tytön hoitamiselta ehdin. Toiminimeä olen perustamassa jotta voisin kotonaoloaikana tehdä niitä enemmän sitten kun tyttö on vähän isompi. Rakastan kaikenlaista kauneudenhoitoon liittyvää ja haaveilen, että minulla joskus olisi kauneudenhoitoalan yritys kokopäiväisenä kun lapset ovat isompia :)
Lukemista, leffoja yms on tullut harrastettua, mutta tällä hetkellä kaikki aika on pääasiassa mennyt vauvan kanssa joten aikaa noille ei ole aikoihin ollut.Mistä? Etelä-Suomessa Hämeen seudulla olen pysytellyt, paikkakunta vaihtunut pari kertaa mutta nyt ollaan palattu takaisin lapsuuden kotiseuduille ja suht tyytyväinen olen :) Mieli toki tekisi kokeilla minkälaista elämä olisi pääkaupunkiseudulla, mutta olen sen verran perherakas että taidan pysytellä täällä. Tärkein ja kodikkain paikka löytyy Saimaan rannalta Ristiinasta, josta sukuni on lähtöisin ja meillä on siellä kesäpaikka.Rakastan perhettäni, miestäni, ennenkaikkea lapsiani. Hyvää ruokaa, ystäviä, liikuntaa, kauniita ja laadukkaita autoja. Tatuointeja, eläimiä, rakennekynsiä, hiuksia, kauneudenhoitotuotteita, koruja, haaveilua, vauvoja. Kauneutta, naurua, järviä, metsää, kukkia, sadetta, lumisadetta, muistoja.


Inhoan epäreiluutta, rasismia, väkivaltaa, kieroilua, ennakkoluuloja, ilkeyttä, arvostelua, itserakkautta, kiusaamista, valehtelua. Käärmeitä, ötököitä.


Haastan seuraavaan Myötäkarvaan -blogin kirjoittajan :) http://myotakarvaan.blogspot.com/

3 kommenttia:

 1. Jahas, täytyy ottaa haaste vastaan! :)

  VastaaPoista
 2. Heh aika hauska.

  Mä oon nimittäin 25-vuotias, kynsiin hurahtanut lähihoitaja ja kohta äiti :D LA on 21.2.
  Itse haaveilen myös ammatin vaihtamisesta...kauneudenhoitoalalle :D

  Jotenkin tuli vaan niin itseni mieleen sun kirjotuksista haha :D

  Mutta tsemppiä vauvan kanssa kotona. Täällä kohta sama tilanne :D

  VastaaPoista
 3. Hei ElluStiina ja tsemppiä sullekin vauva-arkeen :) Sulla alkaa h-hetki lähestyä jo :) Onnea tulevaan!

  VastaaPoista