perjantai 15. heinäkuuta 2011

Uusien kynsitarvikkeiden kokeilua ja pohdintaa ajankäytöstä

Pääsinpäs eilen kokeilemaan niitä tilaamiani tarvikkeita ihan pikaisesti. Pari tuntia oli illasta aikaa kun sain 4v esikoisen unille ja 7 viikkoisen neidin rauhoittumaan isänsä kanssa ennenkuin tämä lähti yövuoroon. Uusi pinkki konad -lakka oli hieman liian hailakka makuuni, mutta ihan kiva kumminkin :) Aiemmin olen maalaillut kuvioita pääasiassa käsin mutta vasemmalla kädellä on huomattavasti helpompi leimailla kuin maalata :D Ekaa kertaa kokeilin Konad -laattaa ja ihan kivahan se oli :)


Aiemmin mainitsemastani garnierin itseruskettavasta muuten positiivista sanottavaa, kaikki väri ei ole lähtenyt suihkuissa vaikka niin epäilin. Nyt siis vain lisää väriä jotta saavutetaan nätti rusketus häihin <3

Häihin nyt reilu viikko aikaa, naimisiinmenoon viikko. Koska minä en kuulu kirkkoon, menemme ensin naimisiin maistraatissa ja vasta siitä 2 päivän kuluttua on häät ja ristiäiset samalla kun pappi siunaa medät avioliittoon. Perjantaina meillä hääkuvaus ja itse aion tehdä kampauksen mutta meikkiin olen varannut ajan. Toivottavasti meikkaaja ymmärtää mitä tarkoitan sillä haluan vahvan silmämeikin ja nuden huulimeikin. Pitäisiköhän viedä kuva mukana? Ehkä.
Hiustenpidennykset laitan ensi viikolla kun miehellä lomaa ja hän voi olla lasten kanssa sen aikaa, tosin välillä täytyy keskeyttää homma ja imettää tyttö. Nämä ukon yövuorot on vähän kinkkisiä minusta kun en saa omaa aikaa järjestettyä juuri ollenkaan, yöllä ukko on duunissa, päivällä nukkuu ja illalla se pari tuntia heijaan tyttö iltahuutojen aikaan kun mies nukuttaa esikkoa ja sen jälkeen valmistautuu töihinlähtöön. Onneksi loma alkaa ja pääsen vähän tekemään muutakin.

Ei ehkä kovin äidillistä, mutta kaipaan omaa aikaa. Haluaisin enemmän samanhenkisiä kavereita, äitejä jotka tykkäävät tehdä muutakin kuin vain istua hiekkalaatikolla. Toki itsellenikin ovat lapset kaikki kaikessa ja rakastan puuhailla esikon kanssa ja hoitaa pikkuista, mutta tykkään muustakin. Olisi ihanaa käydä jonkun toisen äidin kanssa shoppailemassa mutta tuntuu että tuntemani muut mammat tässä lähiössä vierastavat shoppailua ja muuta "ei lapsiin suoranaisesti liittyvää toimintaa" ja taas lapsettomilla on omat menonsa ja aikataulunsa, vaikea sovittaa yhteen lasten ruoka- ja nukkuma-aikojen kanssa. Onhan minulla muutama todella hyvä ystävä, mutta yksi on raskaana eikä jaksa tehdä mitään, kolme heistä asuvat eri puolilla Suomea ja yksi tekee vuorotyötä. :( Kaipaan lisää ystäviä, mistä niitä löytäisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti